Internet magazin MATRIX.MD

16Gb USB3.0 Flash Drive ADATA, DashDrive Elite UE700, black (Read-155MB/s, Write-25MB/s), Retractable USB

Pret magazin: 279 lei
259 lei
Reducere: 20 lei
AUE700-16G-CBK
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Brand:
ADATA
Capacitate (Gb):
16 (Gb)
Interfata:
USB 3.0
Rata de transfer la citire (MB/s):
155
Rata de transfer la scriere (MB/s):
25
Culoarea:
Black
Caracteristici:
High Performance, Retractable USB

Descrierea acestui produs

DashDrive Elite UE700 combină gustul profesional cu o performanță USB de top-notch. În cazul în care unitățile flash USB sunt solicitate să stocheze și să livreze conținut media personal de o calitate superioară și o dimensiune a fișierului decât oricând, UE700 satisface cele mai riguroase cerințe. Profilul său subțire pune accentul pe tehnologia de ultimă generație pe care o întruchipează.

Folosind extensiv lărgimea de bandă disponibilă pentru interfața USB 3.1, UE700 oferă viteze de transfer de până la o viteză de citire de neuitat de 220 MB / sec și de scriere de 120 MB / sec, depășind marea majoritate a unităților flash USB disponibile pe piață astăzi.
Design-wise, UE700 oferă aspectul subțire și simetria bună pe care consumatorii au ajuns să o aștepte de la ADATA. Suprafața din aluminiu periat evidențiază liniile concentrice elegante care provin din indicatorul frumos LED albastru. Conectorul USB retractabil aduce o viteză și un confort sporit de utilizare, iar conectorul rămâne protejat în interiorul corpului unității atunci când nu este utilizat. O buclă integrată permite atașarea ușoară la un șnur (furnizat) sau un breloc.

Disponibil în capacități de 32GB, 64GB și 128GB, UE700 se așteaptă să fie alegerea inteligentă pentru profesioniști și pentru cei care plasează o valoare ridicată în ceea ce privește viteza și securitatea datelor.

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.