Internet magazin MATRIX.MD

16Gb USB3.0 Flash Drive ADATA, DashDrive UV140, black/blue (Read-90MB/s, Write-20MB/s), CompactDesign

Pret magazin: 149 lei
117 lei
Reducere: 32 lei
AUV140-16G-RBE
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Brand:
ADATA
Capacitate (Gb):
16 (Gb)
Interfata:
USB 3.0
Rata de transfer la citire (MB/s):
90
Rata de transfer la scriere (MB/s):
20
Culoarea:
Black/Blue
Caracteristici:
CompactDesign

Descrierea acestui produs

Unitatea flash ultra-lumină UV140 USB3.1 este dotată cu un clip unic de marcaj și are un aspect compact și compact, combinat cu o interfață USB3.1 de mare viteză pentru a oferi o mai mare comoditate, eficiență și ușurință în utilizare. Cu UV140, este ușor să luați viața la nivelul următor!
Concepută cu un clip de marcaj la vârf, UV140 poate fi tăiat pe foldere, cărți, lanyarduri și multe altele. Portabil și convenabil, modelul UV140 îl face briza pentru ca utilizatorii să obțină succes.
Cu designul fără capăt al UV140, nu trebuie să vă faceți griji că veți pierde capacul. Puteți să-l atașați la o curea cu gaura curelei de la vârful ei pentru a transforma UV140 într-un companion portabil și convenabil.
Materialul texturii mată UV140 este rezistent la zgârieturi, rezistent la murdărie și rezistent la amprentă. La o lungime de doar 4,3 mm și o grosime de 8 mm, este mai portabil și mai ușor de atașat și îndepărtat.
UV140 utilizează specificația USB 3.1 de mare viteză pentru viteze mari de transfer și este de asemenea compatibilă cu USB 2.0. Modelul UV140 este disponibil în modele de 16GB, 32GB și 64GB pentru a satisface toate necesitățile de capacitate.

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.