Internet magazin MATRIX.MD

16Gb USB3.1 Flash Drive ADATA UV320, green/white (Read-40MB/s, Write-20MB/s), strap mount, Retractable USB

Pret magazin: 129 lei
93 lei
Reducere: 36 lei
AUV320-16G-RWHGN
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Brand:
ADATA
Brand:
ADATA
Capacitate (Gb):
8 (Gb)
Capacitate (Gb):
  • 16
Interfata:
USB 2.0
Interfata:
USB 3.1
Rata de transfer la citire (MB/s):
18
Rata de transfer la citire (MB/s):
40
Rata de transfer la scriere (MB/s):
5
Culoarea:
Black/Red
Rata de transfer la scriere (MB/s):
  • 20
Caracteristici:
Retractable USB

Descrierea acestui produs

UV320 dispune de un conector USB glisant, care se extinde usor de la unitate la apasarea unui deget. Designul capsular elimina hassle-ul capacelor de disc pierdute. Dispune de o interfata USB 3.1 de mare viteza si ofera capacitati diverse de la 16Gb la 128Gb, permitandu-va sa partajati mai rapid si sa stocati mai mult. Disponibil in doua combinatii de culori - negru / albastru si alb / verde pentru a va exprima stilul personal.

Design rapid, fara capac Conectorul USB este ascuns in carcasa compacta, protejat complet fara a fi nevoie de capacul unitatii. O simpla miscare a ghearei in fata o face gata de utilizare, iar mișcarea inversă stochează conectorul pentru stocare sau deplasare.

USB de mare viteza 3.1 pentru transfer de date eficient. Datorita USB 3.1, UV320 ofera date de pana la 5Gbps pentru comoditate si eficienta de la un dispozitiv supercompact printr-un simplu plug n play. Este, de asemenea, compatibil cu USB 2.0.

Capacitate mare, depozitare convenabila Modelul UV320 este disponibil intre 16Gb si 128 Gb, ceea ce va permite sa stocati mii de documente, fotografii, cantece si filme - convenabile pentru viața de zi cu zi și pentru lucru.

Un design usor de miscat cu suport pentru curea Pentru o mai buna siguranta si personalizare, UV320 include un suport pentru curea pentru atasarea lancii sau a brelocului de chei.

Aproape de compatibilitatea universala Afisarea dispozitivelor pe care le puteți utiliza UV320 va dura pentru totdeauna. PC-uri, tablete, televizoare inteligente, sisteme in masina, console de jocuri, sisteme de divertisment la domiciliu si multe altele.

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.