Internet magazin MATRIX.MD

32Gb microSDHC ADATA Class4

Pret magazin: 209 lei
189 lei
37 lei lunar / 24 luni
Avans 0 lei
Reducere: 20 lei
AUSDH32GCL4-R
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Brand:
ADATA
Capacitate (Gb):
  • 32
Clasa:
Class 4
Interfata:
MicroSDHC
Rata de transfer la citire (MB/s):
14
Rata de transfer la scriere (MB/s):
  • 5

Descrierea acestui produs

Pe măsură ce cererea pentru dispozitivele digitale de stocare crește în permanență, ADATA se află în prim plan cu soluții de memorie îmbunătățite, de vârf. Luând microSD la nivelul următor, ADATA este încântat să introducă microSDHC (Secure Digital High Capacity), a cărui interfață nouă permite rate de transfer mai rapide și se extinde la capacitatea maximă anterioară de 2 GB. ADATA microSDHC Class 4 oferă telefoanelor celulare mai mult spațiu de stocare a memoriei pentru multimedia, afaceri și date personale. Rata de transfer a microSDHC de 4 MB / s îl plasează ca alegere superioară pentru dispozitivele de stocare micro și o necesitate pentru viața mobilă.

ADATA microSDHC Class 4 este fabricat în conformitate cu standardele SD 2.0 SD Card Association, făcându-l compatibil cu toate dispozitivele digitale gazdă microSDHC și cu produsele de suport SDHC compatibile cu adaptorul SDHC inclus. Adoptând formatul sistemului de fișiere FAT32, ADATA microSDHC Class 4 deblochează limita de capacitate de 2 GB a cardurilor microSD și oferă o rată minimă de transfer de 2 MB / s, îndeplinind specificațiile clasei 4 și având grijă de nevoile dvs. de stocare a cartelei de memorie și de cea mai bună citire / viteze de scriere.

Dispunând de o capacitate maximă de 32 GB, ADATA microSDHC Class 4 poate stoca peste 8.000 de fișiere MP3, 9.600 de fotografii JPEG de înaltă rezoluție sau alte date digitale1. De asemenea, suportă codul de eroare de corectare (ECC), care detectează și corectează automat erorile în timpul transferului de date, prevenind coruperea și pierderea datelor importante. În plus, caracteristica microSDHC de programare în sistem (ISP) permite utilizatorilor să încarce ultimul firmware și să îmbunătățească compatibilitatea. Comutatorul încorporat de protecție la scriere păstrează datele dvs. chiar mai sigure, împiedicând supra-scrierea accidentală și ștergerea fișierelor.

ADATA se dedică calității și liniștei tale. Prin urmare, fiecare card ADATA microSDHC este fabricat în conformitate cu instrucțiuni stricte pentru a asigura cea mai bună calitate și este susținut de o garanție limitată pe viață.


1. Toate capacitățile de muzică și fotografie listate mai sus sunt valori aproximative. Capacitatea muzicii se bazează pe o medie de 4 minute pe fiecare cântec, cu codare AAC de 128 Kbps. Capacitatea fotografiei se bazează pe o rezoluție medie de 8 megapixeli pe imagine. Dimensiunile fișierelor JPEG pot varia, în funcție de modelul camerei, de setările de compresie și de conținutul fotografiei.

Produse asemănătoare

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.