Internet magazin MATRIX.MD

32Gb USB2.0 Flash Drive ADATA, DashDrive UV100, black (Read-18MB/s, Write-5MB/s), Slimmer&Smaller

Pret magazin: 419 lei
379 lei
Reducere: 40 lei
AUV100-32G-RBK
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Brand:
ADATA
Capacitate (Gb):
32 (Gb)
Interfata:
USB 2.0
Rata de transfer la citire (MB/s):
18
Rata de transfer la scriere (MB/s):
5
Culoarea:
Black
Caracteristici:
Slimmer & Smaller

Descrierea acestui produs

Cea mai recentă unitate flash USB de profil, DashDrive ™ UV100, extinde gama largă de opțiuni portabile de stocare a datelor disponibile.
Unitatea încorporează designul capsular care sa dovedit a fi o caracteristică atât de reușită și populară a dispozitivelor flash ADATA, eliminând astfel riscul de pierdere a capacului. O gaură integrată a curelei face ca unitatea să poată purta ușor un șnur sau un breloc. Pentru conștiința modei, unitatea are un exterior înclinat în formă de diamant, permițând proprietarilor să-și exprime stilul personal unic. Cu toate acestea, caracteristica cheie a produsului poate fi punctul său de preț extrem de competitiv, ceea ce va face ca UV100 să fie o opțiune ideală pentru cei care utilizează unitățile flash pe o bază zilnică și caută o unitate de stocare extrem de portabilă.
* Accesoriu pentru curele ilustrat în imagine nu este inclus împreună cu produsul.
Cu o lungime de doar 41 mm și o grosime de doar 5,8 mm, este o soluție extrem de compactă și economică pentru cei care văd portabilitatea datelor ca o necesitate de zi-azi.
UV100 vine cu o garanție pe viață și este disponibil în capacități de 8,16 și 32 gigabytes.

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.