Internet magazin MATRIX.MD

64Gb Premier Pro microSDHC ADATA UHS-I U3, Class10, Waterproof IPX7, Shockproof

Pret magazin: 849 lei
749 lei
72 lei lunar / 24 luni
Avans 0 lei
Reducere: 100 lei
AUSDX64GUI3CL10-R
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Brand:
ADATA
Capacitate (Gb):
  • 64
Clasa:
Class 10
Interfata:
MicroSDHC
Rata de transfer la citire (MB/s):
95
Rata de transfer la scriere (MB/s):
  • 50

Descrierea acestui produs

Cardurile de memorie microSDXC / SDHC Premier Pro UHS-I U3 oferă performanțe îmbunătățite cu viteze de citire / scriere de până la 95 / 90MB / s, permițând captarea de imagini și clipuri video de înaltă definiție. De asemenea, accelerează transferul de fișiere mari către și de pe dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri și tablete, camere de mișcare și cadrane. Acestea sunt V30 (Video Speed Class) calificate și suportă înregistrarea video Ultra HD 4K. Cardurile sunt disponibile în capacități de 32 GB și 64 GB, cu protecție solidă în mai multe puncte. Cardurile de memorie microSDXC / SDHC Premier Pro UHS-I fac mai ușoară și mai sigură înregistrarea amintirilor prețioase pentru toată lumea.

Implementând specificațiile UHS-I U3 de mare viteză, cartelele de memorie UHS-I de la Premier Pro microSDXC / SDHC acceptă înregistrarea video de înaltă definiție Full HD, 3D și 4K Ultra HD. Acestea îndeplinesc specificațiile V30 (Video Speed Class), ceea ce înseamnă că pot înregistra minim 30MB de video pe secundă. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru înregistrarea video Ultra HD 4K!

Rata de citire / scriere a cardurilor de memorie microSDXC / SDHC UHS-I U3 de la Premier Pro este de până la 95 / 90MB / s, ceea ce reduce foarte mult timpul necesar editării, încărcării sau transferului de fișiere mari între dispozitive. Datorită performanțelor deosebite, ele suportă și fotografierea în modul de explozie pentru a surprinde orice moment impresionant! Ideal pentru telefoane inteligente, tablete, cadrane, camere de mișcare sau orice alte dispozitive compatibile.

Cu o capacitate de până la 64 GB, cardurile UHS-I U3 microSDXC / SDHC UHS-I U3 permit utilizatorilor să stocheze mii de fotografii și peste o oră de 4K Ultra HD video ca expansiune de stocare a dispozitivelor mobile. Fie că lucrați la o fotografie de fotografiere sau când înregistrați imagini neîntrerupte, cardurile de memorie Premier Pro vă permit să vă concentrați asupra sarcinii de care aveți nevoie fără să vă faceți griji despre faptul că ați întrerupt operațiunile de stocare.

Cardurile de memorie microSDXC / SDHC pentru microSDXC / SDHC UHS-I U3 prezintă corecții de eroare pentru a spori integritatea datelor, oferind în același timp protecție strictă împotriva apelor, șocurilor, radiațiilor X, static și temperaturilor extreme. Cu carduri de memorie MLC NAND de înaltă calitate, cartelele de memorie UHS-I U3 de la Premier Pro microSDXC / SDHC asigură o performanță sigură și o durabilitate sporită pentru o durată de viață mai lungă.Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.