Internet magazin MATRIX.MD

8Gb USB2.0 Flash Drive ADATA, Classic C008, black/red (Read-18MB/s, Write-5MB/s), Retractable USB

Pret magazin: 149 lei
129 lei
Reducere: 20 lei
AC008-8G-RKD
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Brand:
ADATA
Capacitate (Gb):
8 (Gb)
Interfata:
USB 2.0
Rata de transfer la citire (MB/s):
18
Rata de transfer la scriere (MB/s):
5
Culoarea:
Black/Red
Caracteristici:
Retractable USB

Descrierea acestui produs

Designul elegant are un conector USB glisant, care se extinde ușor de la unitate la apăsarea degetului mare. Designul mecanic capsulat elimină hassle-ul capacelor de disc pierdute. Conectorul USB poate fi pregătit pentru utilizare cu o singură mână, pentru o mai mare ușurință atunci când viteza este o necesitate.

Conectorul USB este ascuns în carcasa compactă, protejat complet fără a fi nevoie de capacul unității. O simplă mișcare a ghearei în față o face gata de utilizare, iar mișcarea inversă stochează conectorul pentru stocare sau deplasare.
Modelul C008 este proiectat convenabil cu o gaură pentru curea, astfel încât să se poată rupe cu ușurință un șnur și să se conecteze la un breloc sau la un telefon mobil.
* Accesoriu pentru curele ilustrat în imagine nu este inclus împreună cu produsul.
Corpul de textura mat este rezistent la zgarieturi si impotriva murdarii. C008 vine într-o formă elegantă și în două scheme culori elegante. Curbele simple ale acestei serii fac ca moda să fie mai confortabilă decât oricând.
Cunoscut pentru calitatea superioară, performanțele remarcabile și design-urile inovatoare, unitățile Flash USB ADATA au mai mult decât o "putere tare": cel mai important software.
• Instrumentul OStoGO vă ajută să vă convertiți DVD-ul de instalare Microsoft Windows 7 într-un dispozitiv de stocare portabil ADATA, oferindu-vă posibilitatea de a instala rapid Windows 7 prin USB Booting fără a fi nevoie de o unitate optică.
• Instrumentul puternic UFDtoGo sincronizează datele, e-mailurile și preferințele dvs., oferindu-vă mobilitate reală.

• Norton Internet Security 2012 (încercare de 60 de zile) vă protejează datele de la viruși și alte procese dăunătoare. Înregistrarea produsului ADATA online vă oferă această protecție gratuit.

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.