Internet magazin MATRIX.MD

8Gb USB2.0 Flash Drive ADATA, Classic C906, glossy-black (Read-18MB/s, Write-5MB/s), ExtremelyCompact

Pret magazin: 159 lei
149 lei
Reducere: 10 lei
AC906-8G-RBK
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Brand:
ADATA
Capacitate (Gb):
8 (Gb)
Interfata:
USB 2.0
Rata de transfer la citire (MB/s):
18
Rata de transfer la scriere (MB/s):
5
Culoarea:
Glossy-black
Caracteristici:
Extremely Compact

Descrierea acestui produs

Modelul C906 este nou pentru familia flash USB de la ADATA Classic Series, păstrând același aspect clasic al predecesorului său. Disponibil în alb și negru, modelul C906 surprinde esența designului modern și prezintă un stil general de minimalism, cu un farmec de farmec urban, ceea ce îl face nu numai un dispozitiv de stocare practic, ci și un accesoriu la modă care vorbește cu individualitatea dvs.

Cântărind doar 9 grame și măsurând o lungime de doar 5,8 cm, modelul C906 este un dispozitiv compact de stocare USB extrem de compact, care oferă o portabilitate ușoară a tuturor datelor. Proiectat cu colțuri rotunjite și un finisaj lucios care îi conferă aspectul său atrăgător, ADATA C906 dispune, de asemenea, de un design capabil la îndemână la capătul din spate al dispozitivului, pentru a preveni pierderea capacului.

Cu capacități cuprinse între 4GB și 32GB, modelul C906 este adaptat nevoilor tuturor. Capacitatea sa de a stoca muzica, fotografiile, biblioteca dvs. media si chiar fisiere personale, precum si capacitatea de a le transporta si transfera prin interfata USB 2.0 de mare viteza fac ca aceasta unitate flash sa fie necesara.

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.