Internet magazin MATRIX.MD

Canon i-Sensys MFD MF249DW Print/Copy/Scan/Fax, Duplex, A4, 512Mb, 27/27ppm, 600 dpi, DADF, LCD, LAN, WiFi, USB 2.0, Black

Pret magazin: 9489 lei
8999 lei
589 lei lunar / 24 luni
Avans 0 lei
Reducere: 490 lei
MF249DW
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

ADF:
Da
Brand :
Canon
Capacitate memorie:
512 Mb
Copier:
Da
Dimensiunea maxima (hirtie):
A4
Duplex:
Da
Fax:
Da
LAN:
Da
LCD Screen:
Da
Numar de cartuse:
  • 1
Numar de culori:
1
Printer:
Da
Rezolutie printare:
600x600dpi
Rezolutie scanner:
600x600dpi
Scanner:
Da
Tip cartus:
719(2100pag)/719H(6400pag)
Tip imprimanta:
Laser
Tip imprimanta:
Laser
USB:
Da
Viteza de printare:
27/27 ppm
WiFi:
Da

Descrierea acestui produs

Canon i-Sensys MFD MF249DW

Imprimanta laser monocrom 4 in 1, conectata la retea, cu viteza ridicata de 27 ppm, imprimare de inalta calitate si functii imbunatatite pentru utilizatorii de dispozitive mobile din grupuri de lucru mici.

Integrare usoara
Perfecta pentru medii de birou aglomerate. Dispunand de conectivitate Wi-Fi si Ethernet si compatibilitate cu PCL6, este construita pentru a functiona pur si simplu cu reteaua dvs. profesionala existenta.

Rapida si profesionala
Utilizati o imprimanta multifunctionala pentru birou construita pentru viteza: Quick First-Print, viteza ridicata de imprimare de 27 ppm si imprimarea fata-verso va mentin productivitatea la un nivel inalt.

Imprimare inteligenta de pe dispozitive mobile
Imprimati cu usurinta de pe smartphone-uri, tablete, laptopuri si PC, dispunand de compatibilitate wireless pentru Mopria™, Apple AirPrint™, Google Cloud Print™ si aplicatia Canon PRINT Business.

Scanare catre e-mail sau director
Scanati si partajati documente rapid si fara efort, toate fara un PC. Scanati cu usurinta si trimiteti catre e-mail sau catre unitati din retea direct de pe dispozitiv.

Mai buna pentru protejarea mediului
Rapoartele ECO ale imprimantei va permit sa monitorizati si sa urmariti utilizarea, in timp ce modurile de oprire automata si de consum redus de energie va ajuta sa mentineti amprenta de carbon la un nivel minim.

Cartuse multifunctionale Canon
Cartusele multifunctionale Canon ofera documente text si imagini alb-negru superbe. Experimentati fiabilitatea si calitatea consecvente prin schimbarea unui singur cartus.

Produse asemănătoare

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.