Internet magazin MATRIX.MD

Canon i-Sensys MFD MF735Cx Print/Copy/Scan/Fax, Duplex, ADF, A4, 1Gb, up to 27ppm, 1200 dpi, LCD, LAN, WiFi, USB 2.0

Pret magazin: 14060 lei
13399 lei
864 lei lunar / 24 luni
Avans 0 lei
Reducere: 661 lei
MF735Cx
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

ADF:
Da
Brand :
Canon
Capacitate memorie:
1024 Mb
Copier:
Da
Dimensiunea maxima (hirtie):
A4
Duplex:
Da
Fax:
Da
LAN:
Da
LCD Screen:
Da
Printer:
Da
Rezolutie de printare:
1200x1200 dpi
Scanner:
Da
Tip Cartus:
Canon 718Bk/718C/718M/718Y
Tip imprimanta:
Laser
USB:
Da
Viteza de printare:
27ppm
WiFi:
Da

Descrierea acestui produs

Canon i-Sensys MFD MF728CDW
Dispozitiv multifunctional laser color A4 cu fax, compact si usor de utilizat, proiectat pentru companiile mici.
Eforturi minime de utilizare si detinere
Utilizatorii cu orice nivel de competenta pot obtine rezultate impresionante cu modelul MF728Cdw, gratie ecranului tactil color de 8,9 cm, montat frontal, care permite accesul usor la functiile puternice ale dispozitivului. Mentinerea unei calitati uniforme a rezultatelor dispozitivului MF728Cx este la fel de usoara: designul cartuselor color pentru dispozitive multifunctionale Canon permite inlocuirea simultana a tuturor componentelor esentiale printr-o singura operatie si reduce numarul articolelor care trebuie comandate si gestionate.
Conceput pentru lucrul in deplasare
Modelul MF728Cdw ofera utilizatorilor aceeasi experienta placuta pe laptop, tableta si smartphone, indiferent daca acestia se afla la birou sau in deplasare. Compatibilitatea completa cu iOS, Android, Google Cloud Print si conexiunea Wi-Fi va ofera libertate absoluta in a alege cum si unde sa lucrati. Aplicatia gratuita Canon PRINT Business (pentru iOS/Android) face ca toate aceste optiuni sa poata fi accesate cu usurinta in timpul deplasarilor. Si, daca va preocupa confidentialitatea materialelor delicate, functia de imprimare securizata permite protejarea documentelor cu ajutorul unui cod PIN.
Scanati, partajati si imprimati prin cloud
Capabilitatile de scanare rapida si detaliata ale modelului MF728Cdw sunt integrate perfect cu o gama de optiuni de stocare, partajare si imprimare prin cloud. Prin urmare, dvs. si colegilor dvs. va va fi usor sa accesati documentele digitale oricand, de oriunde si de pe orice dispozitiv. Pe langa integrarea perfecta pentru scanare cu PC-ul cu ajutorul utilitarului MF Scan si cu dispozitivul mobil folosind aplicatia Canon PRINT Business, puteti trimite rezultatele de scanare la adrese e-mail, in directoare din retea sau pe chei USB direct de pe dispozitivul dvs. MF728Cdw, dispunand de optiuni si flexibilitate maxime.
Functii inteligente de retea
Integrarea in retelele IT este realizata cu usurinta gratie compatibilitatii modelului MF728Cdw cu limbajele de imprimare PCL5c/6 si Adobe PostScript. Interfata cu utilizatorul de la distanta permite managerilor IT sa monitorizeze, sa gestioneze, sa intretina si sa actualizeze dispozitivul fara ca vizitele la birou sa fie necesare, ceea ce ofera economii considerabile de timp. Compatibilitatea cu platforma Canon e-Maintenance de gestionare de la distanta a serviciilor inseamna ca MF728Cdw se va integra perfect intr-un mediu Canon MPS sau o flota de echipamente. Gama de functii de economisire a energiei permite reducerea la minimum a costurilor totale de exploatare, contribuind la sustenabilitatea activitatii dvs.

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.