Internet magazin MATRIX.MD

DJI Matrice 100

[Afla pretul la consultant]
Matrice100
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc

Caracteristici

Brand:
DJI
Tip produs:
Drona
Viteza maxima de zbor:
79 km/h
Durata de zbor:
20-40 minute
Distanta maxima de operare:
3.5-5 km
Format video foto:
Full HD 1080p
Rezolutie video:
4 K
Tipul bateriei:
LiPo 6S
Capacitatea baterie:
5700 mAh
Timp de incarcare baterie:
4 ore
GPS:
Da

Descrierea acestui produs

DJI Matrice 100 este o platforma complet programabila si personalizabila, gata de zbor, care va permite sa va transformati ideile si visele in realitate.
Echipat cu tehnologia DJI Easy-To-Fly si optimizat pentru programare usoara prin DJI SDK, Matrice 100 este gata de a fi echipata cu orice senzori si dispozitive pe care doriti sa le ridice in cer.
Dispozitivul este flexibil pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra de zbor, iar reglarea unghiului de zbor al fiecaruia dintre cele 4 brate este usor si rapid. Pentru a reduce vibratiile, a creste rigiditatea si pentru o fiabilitate de neegalat, Matrice 100 este fabricat din fibre puternice, dar usoare, de carbon.
Tampoanele de aterizare inovatoare sau "picioarele" sunt instalate la baza fiecarui brat pentru a proteja drona la aterizarea. Aceste tampoane reduc foarte mult impactul, protejand sistemul si eliminand posibilitatea de detelioarare a sistemului.
Telecomanda dedicata preia controlul asupra platformei cu o raza lunga de control de pana la 5km. Telecomanda include o baterie reincarcabila, comenzi complet reglabile si posibilitatea de conectare la dispozitivul mobil. Aceste aspecte transforma telecomanda in instrumentul perfect pentru a comanda sistemul in aer.

Produse asemănătoare

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.