Internet magazin MATRIX.MD

DJI Phantom 4 PRO

[Afla pretul la consultant]
Phantom 4 PRO
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc

Caracteristici

Brand:
DJI
Tip produs:
Drona
Viteza maxima de zbor:
50 km/h
Durata de zbor:
30 minute
Distanta maxima de operare:
6 km
Format video foto:
Full HD 1080p
Rezolutie senzor:
20 Mpx
Rezolutie video:
4 K
Tipul bateriei:
LiPo 4S
Capacitatea baterie:
5350 mAh
Timp de incarcare baterie:
4 ore
GPS:
Da

Descrierea acestui produs

Comanda din timp drona DJI Phantom acum si in Moldova.
DJI Phantom 4
nu este doar o simpla drona, aceasta reprezinta solutia perfecta destinata filmarilor aeriene profesionale si menita sa asigure imagini de o calitate 4K cu detalii incredibile. Quadcopter dispune de numeroase functii ce faciliteaza deopotriva pilotajul si filmarea, oferind o utilizare usoara si intuitiva.
Sistemul este compus din drona (quadcopter), cap gimbal pe 3 axe stabilizat, camera video 4K si telecomanda cu sistem de monitorizare live. De asemenea, Phantom 4 dispune de sisteme de asistenta la pilotaj, asistenta prin GPS si de urmarire a subiectului. Astfel veti putea obtine filmari aeriene uimitoare, chiar daca nu sunteti expert in pilotatul dronelor.
Camera video poate filma la rezolutie 4K cu 25 fps sau Full HD cu pana la 120 fps si dispune de un obiectiv cu o diafragma maxima f/2.8 si un unghi de cuprindere de 94° (20mm echivalent in format 135)

Detalii drona: 079 597 995


Produse asemănătoare

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.