Internet magazin MATRIX.MD

HDD 2000Gb 2.5", USB3.0, ADATA DashDrive Durable HD720, Rubber Green, IP68 Waterand Dust Resistant/Shock-Resistant(Military MIL-STD-810G 516.5 drop te

Pret magazin: 2035 lei
1982 lei
150 lei lunar / 24 luni
Avans 0 lei
Reducere: 53 lei
AHD720-2TU3-CGR
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Brand :
ADATA
Tip:
HDD
Capacitate (Gb):
2000 Gb
Interfata:
USB 3.0/USB 2.0
Format:
2.5"
Viteza de scriere (Mb / sec):
480
Cache (Mb):
8

Descrierea acestui produs

HD720 este un hard disk extern extrem de durabil, cu un design sportiv. Dispune de o capacitate mare de stocare si, de asemenea, supune unor teste stringente pentru impermeabilizare, rezistenta la praf si rezistenta la socuri pentru a asigura o protectie excelentă a datelor. HD720 este cea mai robusta copie de date pentru urmatoarea dvs. aventura!

- Rezistent la apă și praf IP68.
HD720 a trecut testul stricte IP68, oferind protectie excelenta la apa si praf. Datorita designului sau durabil, HD720 functioneaza normal chiar si intr-un mediu cu praf sau dupa ce a fost scufundat in starea de stocare in apa adanca de 2 metri timp de pana la 120 de minute.
- Testul de incercare mai calificat
HD720 a trecut printr-un test de criptare mai riguros de 1,8 metri decat standardul militar standard (MIL-STD-810G 516,6). Este capabil sa faca fata accidentului brusccufundat in starea de stoca
- Protectie tripla
Constructia cu trei straturi a HD720 incorporeaza un material siliconic deosebit de elastic pentru a obtine o absorbtie mare a socurilor din toate unghiurile.
- Protectia senzorului de soc
Protectia senzorului de soc contribuie la protejarea datelor. Daca HD720 sufera un soc sever de a fi lovit, protectia senzorului de soc se porneste automat si afiseaza o lumina rosie intermitenta. Cand socul a trecut, se aprinde o lumina albastra solida sau intermitenta care indica faptul ca functionarea normala a fost reluata.
Cablul USB se introduce intr-o canelura exterioara infasurata in carcasa drive-ului, oferind o solutie eleganta de stocare care se potriveste cu caracteristicile foarte practice ale dispozitivului.
Ai epuizat spatiul pentru a salva videoclipurile si fotografiile cand ai mers pentru ultima ta aventura?
HD720 ofera capacitati mari de stocare, permitandu-va sa inregistrati orice moment minunat

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.