Internet magazin MATRIX.MD

HDD 500Gb 2.5", USB3.0, ADATA DashDrive Durable HD710, Rubber Yellow, Waterproof(IEC 529 IPX7)/Shock-Resistant(Military MIL-STD-810G 516.5 drop test)

Pret magazin: 1469 lei
1359 lei
111 lei lunar / 24 luni
Avans 0 lei
Reducere: 110 lei
AHD710-500GU3-CYL
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Brand :
ADATA
Tip:
External HDD
Interfata:
USB 3.0
Format:
2.5"
Viteza de scriere (Mb / sec):
480
Cache (Mb):
8

Descrierea acestui produs

Unitatea hard disk externa HD710 a sosit, oferind acces la date mobil, rapid si de îincredere intr-un pachet robust si sportiv. Carcasa HD710 este alcatuita dintr-un material unic de silicon, iar unitatea incorporeaza o constructie rezistenta la soc, rezistenta la soc si rezistenta la apa / praf (IP68), cu o interfata USB 3.1 ultra-rapida. Perspectiva plina de viata si designul dinamic se potrivesc cu cerintele si stilul sportivilor, entuziastilor in aer liber, cu optiuni de culoare incluzand albastru, galben si negru.

HD710 a trecut testul stricte IP68, oferind protectie excelenta la apa si praf. Datorita designului sau durabil, HD710 functioneaza normal chiar si intr-un mediu cu praf sau dupa ce a fost scufundat in starea de depozitare in apa adanca de 1,5 metri timp de pana la 60 de minute.
HD710 trece testul militar strict MIL-STD-810G 516.6. Aceasta unitate USB 3.1 este capabilă sa se ocupe de cele mai dificile conditii si ofera in continuare datele dvs. la vitezele foarte rapide pe care le-ati asteptat.
Cablul USB se introduce intr-un slot exterior in carcasa drive-ului, oferind o solutie eleganta de stocare care se potriveste cu caracteristicile foarte practice ale dispozitivului.
Unitatea hard disk externă HD710 de 2,5 "dispune de un indicator luminos, albastru-rece, care lumineaza prin incinta pentru a indica starea de transfer de putere si date.

Produse asemănătoare

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.