Internet magazin MATRIX.MD

Power Bank F&D Lunar P2, 10400 mAh, Golden

Pret magazin: 549 lei
519 lei
58 lei lunar / 24 luni
Avans 0 lei
Reducere: 30 lei
F&D_PB_P2_golden
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Baterie (mAh):
10400 mAh
Brand:
F&D
Cablu USB:
Da
Culoarea:
  • Golden
Dimensiuni:
  • 153*46*23
Iesire:
5V/2.1A
Intrare:
5V/1.2A
Model Power Bank:
Lunar P2

Descrierea acestui produs

Stati incarcat, oricind, oriunde. Power Bank F&D Lunar este probabil cel mai utile si eficienta baterii

externe – care anuleaza grija toala si instiintarile neplacute atunci cind vine vorba despre nivelul scazut de

incarcare a bateriei smartphone-ului. Power Bank F&D Lunar este reprezentat prin intermediul a 2 modele, Lunar P2 si Lunar P3 dotate cu capacitate de 10400 mAh si respective 13000 mAh, fiind disponibil si in doua culori: Silver, Golden. Acest model de baterie externa asigura aproximativ 3-4 incarcari totale a telefonului, fapt ce ofera utilizarea continua a telefonului pe durata a citeva zile.

Comanda online Power Bank F&D Lunar, in internet magazinul MATRIX sau cumpara in credit cu doar 65 lei/lunar. Asiguram calitate produselor dar si livrarea in orice regiune a Moldovei.

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.