Internet magazin MATRIX.MD
Preț
lei  –  lei
  • 5299lei
  • 8455lei
Brand (1)
Tip
Unghiul de reglare
Material
Culoarea

Scaune gaming


Scaunele gaming DXRacer

Scaunele gaming ale brandului DXRacer reprezintă confortul maxim în fața calculatorului. Realizate minuțios în cel mai optimal mod, scaunele sunt destinate utilizării ore la rînd de către cei ce își petrec mult timp în fața unui desktop pc, laptop sau chiar TV.
Întreaga structura a scaunelor dar și brațele, sunt proiectate pentru a oferi o postură corectă a corpul. Scaunele gaming vîndute online de matrix.md, au un design asemănător cu cel ale mașinilor de cursă fiind căptușite cu material din piele de înaltă calitate și culori diferite
: verde, roșu, orange, albastru, magentă, gri.
Dotate cu o
pțiunea de reglare a spătarului, acestea pot fi înclinate sub un unghi de 120° / 135° iar mînerul aflat sub scaun poate activa sau dezactiva funcția de blocare. Atunci cînd este trecut în poziția blocat scaunul nu se va mai întinde sau înclina.
Unele modele de scaune DXRacer conțin cîte o tapieră și o pernuță iar greutatea maximă suportată a scaunelor este de 159 Kg.
Vorbind despre brațele scaunului – la fel sunt acoperite cu un material confortabil și are funcția de
ajustare pe înălțime dar și ajustare după unghi.
Scaunele nu sunt recomandate doar pentru gaming, dar și pentru munca de birou fiind extreme de confortabile și susținînd corpul într-o postura sănătoasă.

Pentru a vedea toată oferta de scaune gaming, dați un click aici.
Pentru a vedea unde ne puteți găsi, dați un click aici.
Dacă vrei să cumperi scaun gaming în credit, informează-te despre condițiile de creditare, aici.