Internet magazin MATRIX.MD

SVEN RX-325 Wireless 2.4GHz, Laser, Nano Reciver, 600/1000 dpi, USB, Gray

Pret magazin: 139 lei
119 lei
33 lei lunar / 24 luni
Avans 0 lei
Reducere: 20 lei
RX-325_Gray
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Brand :
SVEN
Tip:
Standard
Tip senzor:
Laser
Numar de butoane:
2+scroll button
Rezolutie :
1000 dpi
Interfata:
Wireless
Tehnologie:
Cordless
Others:
Blue LED advanced optical technology
Culoarea:
Grey

Descrierea acestui produs

SVEN RX-325 este mouse de tip wireless, considerat a fi o buna alegere pentru utilizatorii care apreciaza simplitatea dar si pretul avantajos. Suprafata mouse-ului Sven RX-325, e acoperita cu plastic mat, fiind disponibil pe stoc in 3 culori: Black, Gray, White. Dimensiunile acestui mouse sunt de 68x40x105 mm, marimi ce se potrivesc perfect pentru comoditatea sporita in utilizare. Sven Rx-325 se caracterizeaza cu precizie inalta a miscarilor pe ecran, in procesul de afectuarea a oricaror tipuri de actiuni.
Noua generatie de mouse-uri cu conexiune wireless, utilizeaza econom si eficient, astfel se poate lucra fara a fi nevoie de inlocuit bacteria pana la un an.

Comanda online mouse SVEN RX-325 in internet magazinul MATRIX


Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.