Internet magazin MATRIX.MD

TP-Link TL-ANT2405C, Wireless Antenna, 2.4GHz, 5dBi, RP-SMA, Indoor, Omni-directional

Pret magazin: 119 lei
100 lei
Reducere: 19 lei
TL-ANT2405C
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Brand :
TP-Link
Castig:
5dBi
Conector:
RP-SMA Male
Frecventa:
2.4GHz~2.5GHz
Montare:
Wall Mount/Desktop
Polarizare:
Linear, Vertical
Radiatie:
Omni-directional

Descrierea acestui produs

TL-ANT2405C este o antenă omnidirecţională de interior pentru desktop care operează în frecvenţa 2.4-2.4835 GHz şi oferă un câştig de 5dBi, cu radiaţie omnidirecţională, sporind considerabil aria de acoperire şi calitatea conexiunii wireless. Antena dispune de un conector RP-SMA Female (Plug), asigurând o amplă compatibilitate cu majoritatea echipamentelor wireless.
Înlocuirea antenei dvs. wifi cu TL-ANT2405C amplifică semnificativ aria de acoperire şi puterea semnalului wireless. Această antenă omnidirecţională poate substitui antena standard cu care este echipat un router, acess point. Deoarece este omnidirecţională, ea poate transmite şi recepţiona semnalul wifi din toate direcţiile, oferind o acoperire circulară.

Produse asemănătoare

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.