Internet magazin MATRIX.MD

TP-Link TL-WN7200ND, High Power Wireless LAN, 150Mbps, Ralink, up to 500mw, USB, 5dBi, 1.5m USB extension cable, Detachable Antenna

Pret magazin: 369 lei
329 lei
Reducere: 40 lei
TL-WN7200ND
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Brand:
TP-Link
Interfata:
Mini USB
Antena:
Omni Directional, Detachable (RP-SMA)
Dimensiuni:
90.8 x 60.8 x 24.5 mm
Standarde wireless:
IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
Frecventa (GHz):
2.400-2.4835GHz
Rata semnalului de card:
11n: Up to 150Mbps(dynamic), 11g: Up to 54Mbps(dynamic), 11b: Up to 11Mbps(dynamic)
Moduri wireless:
Ad-Hoc/Infrastructure mode
Securitate wireless:
Support 64/128 bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK,802.1x
Numar butoane:
Quick Security Setup (QSS) Button (WPS Compatible)

Descrierea acestui produs

TP-LINK TL-WN7200ND este un adaptor wireless de mare putere de 150Mbps care permite utilizatorilor să ofere capabilităţi wireless puternice unui PC sau notebook, pentru a creşte calitatea conexiunii. Adaptorul adoptă un design cu putere mare de transmisie de până la 500mw, asigurând o distanţă de acoperire de până la 8 ori mai mare decât cea oferită de adaptoarele convenţionale. Una dintre cele mai interesante caracteristici ale adaptorului TL-WN7200ND este puterea de penetrare, care asigură o intensitate constantă a semnalului şi stabilitatea acestuia chiar şi la trecerea prin pereţi sau tavane.

Putere mare pentru penetrabilitate solidă
Cu o putere de transmisie de până la 500mw, adaptorul USB de mare putere TL-WN7200ND asigură o distanţă de acoperire de până la opt ori mai mare decât cea oferită de adaptoarele convenţionale. În plus, capacitatea incredibilă de penetrare a TL-WN7200ND asigură accesul la Internet şi calitatea conexiunii chiar şi prin pereţi sau tavane.
Sensibilitate ridicată de recepţie - semnal stabil
TL-WN7200ND oferă o sensibilitate ridicată de recepţie, care permite un nivel constant de putere a semnalului chiar şi la distanţă de access point. Acest lucru înseamnă că, utilizând TL-WN7200ND nu mai este nevoie să mişcaţi notebook-ul ca pe o tijă de radiestezie pentru a realiza o recepţie optimă a semnalului, veţi beneficia de semnal puternic oriunde datorită sensibilităţii ridicate.

Antenă externă detaşabilă cu câştig de 5dBi
Antena externă poate fi rotită şi ajustată pe diferite direcţii pentru funcţionarea optimă în diferite medii de operare, asigurând performanţe superioare comparativ cu o antenă integrată, în condiţii normale de utilizare în interior. Pentru aplicaţii complexe, antena poate fi înlocuită cu diverse alte modele de interior sau direcţionale (care dispun de un conector RP-SMA standard), pentru a permite o flexibilitate crescută şi o acoperire wireless mai largă.

Setări de securitate la simpla apăsare a butonului QSS
Compatibil cu WPS (WI-FI Protected Setup™), TL-WN7200ND dispune de Quick Security Setup, oferind utilizatorilor posibilitatea de a configura aproape instantaneu funcţiile de securitate prin simpla apăsare a butonului QSS. Astfel este stabilită automat o conexiune securizată. Nu numai că această metodă este mai rapidă decât realizarea setărilor uzuale de securitate, dar este mai convenabilă şi nu presupune memorarea unei parole!

Design elegant şi cablu de extensie USB de 1.5m
Pe lângă exteriorul elegant şi inovator, designul pentru amplasare pe birou este important pentru recepţia semnalului în diferite medii de operare, asigurând stabilitatea şi continuitatea semnalului. TL-WN7200ND este echipat cu un cablu de extensie USB de 1.5m, util pentru instalare chiar şi pe birou.

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.