Internet magazin MATRIX.MD

Wacom Intuos COMIC CTH-490CB-NMD Creative Pen&Touch Tablet Black

Pret magazin: 2709 lei
2539 lei
Reducere: 170 lei
CTH-490CB-NMD
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Report rate:
220 RPS
Suprafata activa:
152x95 mm
Rezolutie:
2540 lpi
USB:
Da
Niveluri de presiune creion:
1024
Viteza de citire (Pen):
133 pps
Wireless :
Da
Dimensiuni:
210x169x11 mm
Greutatea (g):
290
Culoarea:
Black

Descrierea acestui produs

Wacom Intuos COMIC CTH-490CB-NMD Creative Pen&Touch

Indiferent de stilul dvs. de creatie - sau nivelul de calificare - Intuos va poate ajuta sa ajungeti la nivelul urmator. Cu patru versiuni diferite, exista una pentru tine si creativatatea ta care sa se potriveasca exact.
Si pentru ca stii deja cum sa desenezi cu un creion pe hartie, lucrul cu stiloul Intuos este simplu si natural. Explorand posibilitatile, munca ta se va dezvolta in noi directii de prima creatie a ta.
O gama larga de tehnica md – la cele mai mici preturi! In catalogul nostru puteti face cunostinta cu preturile, descrierea, fotografiile si caracteristicile tehnice detaliate la toate produsele noastre. Din internet magazinul MATRIX.MD puteti cumpara tableta grafica md la un pret accesibil, cu garantie si livrare in toata Moldova.

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.