Internet magazin MATRIX.MD

32Gb SDHC ADATA Class4

Pret magazin: 219 lei
197 lei
38 lei lunar / 24 luni
Avans 0 lei
Reducere: 22 lei
ASDH32GCL4-R
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Brand:
ADATA
Capacitate (Gb):
  • 32
Clasa:
Class 4
Interfata:
SDHC
Rata de transfer la citire (MB/s):
17
Rata de transfer la scriere (MB/s):
  • 5

Descrierea acestui produs

Pe măsură ce cererea de stocare a dispozitivelor digitale crește în permanență, cardul de memorie SD utilizat pe scară largă a evoluat în SDHC (Secure Digital High Capacity), inclusiv o nouă interfață care permite rate de transfer mai rapide și o capacitate mai mare de memorie. ADATA SDHC Class 4 acceptă toate dispozitivele digitale de consum care respectă specificațiile SDHC, inclusiv camere digitale, camere video DV și camere video, PDA-uri, playere multimedia, calculatoare, imprimante, cititoare de carduri și multe altele.

Clasa ADATA SDHC 4 este produsă în conformitate cu standardele SD 2.0 ale SD Card Association, făcându-l compatibil cu toate produsele digitale gazdă SDHC. Adoptând formatul de sistem de fișiere FAT32, ADATA SDHC Class 4 deblochează capacitatea de 2 GB a cardurilor SD tradiționale și oferă o rată minimă de transfer de 4 MB / s, respectând specificațiile clasei 4 și având grijă de nevoile dvs. de stocare a cartelei de memorie și de cele mai bune viteze de citire / scriere.

Cu o capacitate maximă de stocare de 16 GB, ADATA SDHC Class 4 poate conține mai mult de 2.000 de fișiere MP3, 2.400 de fotografii JPEG de înaltă rezoluție sau alte date digitale1. De asemenea, suportă codul de eroare de corectare (ECC), care detectează și corectează automat erorile în timpul transferului de date, prevenind coruperea și pierderea datelor importante. În plus, funcția de programare în sistem (ISP) a SDHC permite utilizatorilor să încarce ultimul firmware și să îmbunătățească compatibilitatea. Comutatorul încorporat de protecție la scriere păstrează datele dvs. chiar mai sigure, împiedicând supra-scrierea accidentală și ștergerea fișierelor.

ADATA se dedică calității și liniștei tale. Prin urmare, fiecare card SD ADATA este fabricat în conformitate cu instrucțiuni stricte pentru a asigura cea mai bună calitate și garanție garantată pe durata de viață.

1 Toate capacitățile de muzică și fotografie de mai sus sunt valori aproximative. Capacitatea muzicii se bazează pe o medie de 4 minute pe cantec și codare AAC de 128 kbps. Capacitatea fotografiei se bazează pe o rezoluție medie de 8 megapixeli pe imagine. Dimensiunile fișierelor JPEG pot varia, în funcție de modelele camerelor, de setările de compresie și de conținutul fotografiilor.

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.