Internet magazin MATRIX.MD

TP-Link TL-SF1016D, Desktop Switch 16-port 10/100Mbps, Plastic Case

Pret magazin: 499 lei
469 lei
55 lei lunar / 24 luni
Avans 0 lei
Reducere: 30 lei
TL-SF1016D
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Brand :
TP-Link
Tip:
Switch
Standard & Protocoale:
EEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x
Interfata:
16 10/100Mbps RJ45 Ports, AUTO Negotiation/AUTO MDI/MDIX
Comutator ventilator:
Fanless
Dimensiuni:
200 х 142 х 40 mm
Rata transfer de date :
10/100 Мbit/s
Management:
No management
Metode de transfer:
Store and Forward
Caracteristici avansate:
802.3X Flow Control, Back Pressure, Auto-Uplink Every Port

Descrierea acestui produs

Switch-ul Fast Ethernet TL-SF1016D este proiectat pentru utilizatorii SOHO (Small Office/Home Office) sau pentru grupuri de lucru. Toate cele 16 port-uri suportă auto MDI/MDIX, nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa tipului de cablu, pur şi simplu conectaţi şi utilizaţi. Mai mult decât atât, cu tehnologia inovatoare de eficienţă-energetică, TL-SF1016D poate economisi până la 70%* din consumul de energie, iar 80% din materialul de ambalare poate fi reciclat, devenind astfel o soluţie eco-friendly pentru reţeaua dvs.
Performanţă ridicată
Switch-ul Fast Ethernet TL-SF1016D dispune de 16 port-uri RJ45 10/100Mbps cu Auto-Negociere. Toate port-urile suportă funcţia Auto MDI/MDIX, eliminând necesitatea cablurilor crossover sau a port-urilor Uplink. Integrând arhitectura de comutare non-blocantă, TL-SF1016D redistribuie şi filtrează pachete la viteza maximă a cablului pentru throughput maxim. Cu suport Jumbo frame pentru 10k, performanţa transferurilor de fişiere de mari dimensiuni creşte semnificativ. Iar controlul fluxului IEEE 802.3x pentru modul Full Duplex şi backpressure pentru modul Half Duplex atenuează congestionarea traficului şi asigură un mod de funcţionare fiabil pentru TL-SF1016D.
Tehnologia Green de la TP-LINK
Switch-ul Fast Ethernet de nouă generaţie TL-SF1016D integrează tehnologia inovatoare de eficienţă-energetică, care poate extinde considerabil capacitatea reţelei cu un consum mult mai mic de energie. Consumul este reglat în mod automat în funcţie de starea conexiunii şi de lungimea cablului pentru a limita Amprenta de Carbon a reţelei dvs.
De asemenea, respectă directiva RoHS a Uniunii Europene, care interzice utilizarea anumitor materiale periculoase. În plus, 80% din materialul de ambalare poate fi reciclat.

Produse asemănătoare

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.