Internet magazin MATRIX.MD

Bine ai venit la Matrix!

Cu o experiență de peste 15 ani, compania"MATRIX.MD" a cîștigat încrederea și fidelitatea clienților săi prin intermediul implimentării cu succes a principalelor elemente:

1 Diversitate de produse și branduri.
MATRIX.MD dispune de un sortiment larg al produselor de BRAND.
Fiecare client, cu ușurință poate găsi produsul corespunzător preferințelor sale din cele peste 4000 de produse.
De la cele mai performante laptopuri, tablete, sisteme pc ori smartphone-uri până la cele mai mici și utile accesorii de BRAND : Samsung, Apple, LG, Philips, Canon, Hewlett-Packard, MSI, F&D, Canon, A4tech, OCZ, Kingmax, Thermaltake, Spire, Manta, PowerCom și altele.

2 Performanță tehnologică.
Într-un pas cu evoluția tehnologică și tendințele pieței.
Echipa matrix.md tinde de a oferi clienților săi cele mai noi și perfomante tehnologii, cele mai în vogă gadgeturi conform tendițelor pieții mondiale, fiind în permanentă creștere și suplinire a stocului de produse.

3 Consultanță prietenoasă.
Consultanții MATRIX.MD oferă mereu atenția și informația detaliată despre produsele disponibile fiecărui client, recomandînd produsul protrivit cerințelor clientului, aceștia te vor suprinde plăcut cu atitudinea profesionistă ,respectuoasă și amabilă.

4 Experiență de utilizare.
Fiecare produs nou, fie vorba de laptop, sistem pc, tabletă, smartphone sau simple accesorii sunt analizate și testate pînă la cele mai mici detalii de către inginerii MATRIX.MD.

5 Prețuri avantajoase.
Strategia MATRIX.MD este de a oferi produse ce asigură un echilibru între preț și calitate. Conlucrarea simultană cu mai mulți furnizori ne dă posibilitatea să fim foarte flexibili la schimbările pieței tehnologiilor informaționale, fapt direct reflectat prin prețurile competitive la produsele oferite de Matrix.

6 Garanție suplimentară.
Adițional la garanția oferită de producător, MATRIX.MD prelungește perioada de garanție cu unul sau doi ani.