Internet magazin MATRIX.MD

Bine ai venit la Matrix!

Bine ai venit la MATRIX!

Matrix - Suntem o echipă de profesioniști care activează pe piața Republicii Moldova deja de peste 15 ani. În acest timp, am cîștigat încrederea și fidelitatea clienților noștri prin intermediul prestării cu succes a serviciilor de înaltă calitate dar și cu atitudinea deschisă, sinceră față de cumpărători. Sîntem unul din cei mai mari importatori și distribuitori exclusivi a brandurilor de top pe teritoriul Moldovei și Romaniei. Iar la finele anului 2016, am lansat internet magazinul MATRIX.MD, pentru a fi mai aproape și a le oferi clienților noștri posibilitatea de a economisi timpul, a cumpăra rapid, în siguranță și cu livrare la domiciliu, produsul dorit.

1 Ce poți cumpăra în internet magazinul MATRIX.MD

Stimate client, aici în magazinul MATRIX.MD cu ușurință vei găsi produsul corespunzător preferințelor Dvs la cele mai avantajoase condiții, acum fiind posibilă și opțiunea de cumpărare în credit, valabilă pentru produsele al căror cost depășește 500 lei.
Dispunem de un stoc variat ce conține peste 4000 produse ale brandurilor de top mondial: Samsung, Apple, LG, Philips, Canon, Hewlett-Packard, MSI, F&D, Canon, A4tech, OCZ, Kingmax, Thermaltake, Spire, Manta, PowerCom și altele.
Deci ești bine venit în magazinul nostru, dacă ești în căutarea de laptop, tablete, sisteme pc, monitor, imprimante, sisteme audio, componente pc, accesorii, soft-uri, camere digitale, produse rețelistice, etc...

2 Fii mereu cu ochii pe MATRIX.MD

În continuu creștem și suplinim stocul de produse, al magazinului nostru.
Suntem permanent într-un pas cu evoluția tehnologică și a tendințelor producătorilor mondiali. Tindem de a identifica și a oferi clienților noștri cele mai noi și perfomante tehnologii, cele mai în vogă modele de laptopuri, sisteme pc, accesorii, tablete, produse periferice, consumabile sau rețelistice.

3 Suntem buni în ceea ce facem

Consultanții MATRIX.MD sunt profesioniști, cu experiență în domeniu de peste 15 ani.
Aici, în magazinul nostru, mereu vei primi un ajutor, o informație veridică, completă și consultanță gratuită despre produsul interesat.
Plus la asta ai parte și de recomandări protrivite, privind modul de utilizare a produsului achiziționat. Cu siguranță te vom surprinde plăcut cu atitudinea profesionistă ,respectuoasă și amabilă.

4 Testăm toate produsele și asigurăm calitatea superioară a acestora

Fiecare nou produs din stocul magazinului nostru, fie vorba de laptop, sistem pc, tabletă sau simple accesorii sunt analizate și testate pînă la cele mai mici detalii de către inginerii MATRIX.MD.
Din cauza dată, asigurăm calitate superioară produselor comercializate, oferim și garanție pentru a fi convinși că fiecare client al nostru, va rămîne satisfăcut la maxim de produsul cumpărat.

5 Prețuri avantajoase

Strategia noastră este de a oferi produse ce asigură un echilibru între preț și calitate. Conlucrarea simultană cu mai mulți furnizori ne dă posibilitatea să fim foarte flexibili la schimbările pieței tehnologiilor informaționale, fapt direct reflectat prin prețurile competitive la produsele oferite de Matrix.

6 Garanție suplimentară.

Adițional la garanția oferită de producător, fiecare client, are posibilitatea de a prelungi perioada de garanție cu unul sau doi ani.

Vezi produsele noastre aici: http://matrix.md/