Internet magazin MATRIX.MD


1 Urmarirea comenzii plasate pe web site-ul www.matrix.md

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.

2 Modalitati de livrare

Pe www.matrix.md este posibil sa plasezi comanda la orice ora, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Cand faci o cumparatura la MATRIX, poti sa alegi optiunea de livrare dorita.

Livrare prin curier (Door-to-door):

2.0 Optiunea de livrare prin curier, e valabila pentru produsele vandute de MATRIX care fac parte din urmatoarele categorii de baza ale meniului web site-ului nostru

2.1 Taxa de livrare in raza orasului Chisinau - este de 49 lei
2.2 Livrarea Express in raza orasului Chisinau - este de 69 lei

2.3 Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova este de 69 lei


Livrare in aceeasi zi

2.4 Daca inregistrezi comanda pe www.matrix.md de luni pana vineri pana in ora 12 :00 si vrei sa facem livrarea in Chisinau, poti opta sa primesti produsele prin curier, in aceeasi zi, cu conditia ca produsul comandat este in stocul magazinului.

2.5 Doar anumite produse pot fi livrate in ziua inregistrarii comenzii. Produsele de mari dimensiuni nu pot fi livrate in ziua inregistrarii comenzii.
2.6 Acest serviciu este disponibil doar in Chisinau si pretul livrarii este de 69 lei


Ridicare din showroom:
2.7 Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in showroom, le poti ridica imediat, vezi aici adresa showroom-urilor noastre
2.8 Daca produsele nu sunt pe stoc in showroom-ul pe care l-ai selectat cand ai inregistrat comanda, te vom anunta pe email sau vei fi telefonat, pentru a fi informat cand acestea vor ajunge in showroom ca sa treci sa le ridici.
2.9 Livrarea in showroom se face gratuit. Daca ai platit deja comanda inainte sa vii sa o ridici (cu cardul online), te rugam sa ai actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele.