Internet magazin MATRIX.MD

Postari Recente Postari Recente

28/09/2017
de către Administrator Site
Cele mai bizare modele de iPhone X

Caviar, o compania ruseasca specializata in personalizarea telefoanelor, a lansat modele surprinzatoare.
Noile colectii Caviar includ personalizarea noilor modele, iPhone 8 si iPhone X. Toate produsele sunt de lux si destinate unei clientele exclusiviste. in functie de gusturile clientilor,

Astfel, putem gasi iPhone X imbracate in piele si incrustate cu diamante, sau acoperite cu titan, ori cu fragmente dintr-un meteorit.Foita care acopera telefonul provine chiar de la meteoritul Seymchan, cazut in provincia rusa Magadan. Desigur, pretul este foarte mare, de la 4.500 de dolari.Exista insa si colectii mai ciudate decat aceasta cu fragmente de meteorit. Putem comanda un iPhone X placat cu imaginea unei icoane sau a unei cruci.


Desigur, acestea sunt pentru fanii Apple ortodocsi. Pentru musulmani exista varianta cu o moschee.Nu au fost uitati admiratorii lui Putin. Caviar vinde si iPhone X placate cu un portret al liderului de la Kremlin.


Americanii pot sa comande un telefon cu chipul lui Donald Trump, insa nu au fost uitati nici clientii bogati din alte tari.Iar pentru a celebra prietenia ruso-americana exista si modele placate cu portete ale ambilor conducatori - Putin si Trump stand alaturi.