Internet magazin MATRIX.MD

Cumpără în credit!

Sîntem mereu într-un pas cu tehnologia, avem grijă de a vă economisi timpul și a crea cele mai bune oferte la prețuri avantajoase. Acum, internet magazinul www.matrix.md oferă o modalitate simplă, rapidă și sigură de a cumpăra în credit, în Moldova. Cumpără orice produs fie un laptop sau tabletă, produse periferice, componente pc, consumabile sau rețelistică. Nu mai pierde timpul pentru a vizita magazinele, te îndemnăm să cumperi on-line în credit, tehnica dorită de pe web site-ul nostru, fără a ieși din casă sau direct de la serviciu. Iar pentru a vă asigura confortul maxim, noi, echipa MATRIX, îți livrăm acasă sau în orice regiune a Moldovei, tehnică comandată.


Condițiile de creditare.

  • Creditul poate fi obținut de către toți cetățenii Republicii Moldova, cu vîrsta de la 18+ ani
  • Partenerii de creditare și suma împrumutului (suma de creditare) este
    “Microinvest” – de la 2000 lei
    “Easy Credit”- de la 500 lei
    “Credit Rapid” – de la 500 lei
  • Termenul de creditare – de la 6 pînă la 24 de luni ( 6, 12, 18, 24 de luni)Cum să cumperi de la MATRIX, tehnică în credit
În cadrul internet magazinului www.matrix.md modalitatea de a cumpăra în credit este simplă și accesibilă, e nevoie doar de buletinul de identitate și alegerea modalității dorite

1 Credit într-un click
Accesează web site-ul nostru, alege și informează-te despre produsul ce dorești al cumpără apoi Cere un apel. În cel mai scurt timp vei fi telefonat de către consultanții noștri, care vor oferi toată informația necesară și vor completa cererea pentru creditare a Dvs.

2 Cumpără on-line în credit
Intră pe web site-ul nostru, determină produsul ce dorești al cumpăra apoi accesează butonul “Solicită credit”. Ulterior, din tabelul afișat, alege perioada de împrumut pentru care soliciți credit și plasează comanda. Scrie în chat datele din buletin sau transmite poze a buletinului de identitate. Obținînd informația necesară, concultanții noștri vor completa cererea de creditare.

3 Telefonează-ne
Ia legătura cu consultanții noștri la nr: 022-214-214; 060-050-096; 060-301-400 și comunicați-le produsul ce doriți să-l procurați.
Consultații vor oferi informația necesară și vor complete cererea pentru creditare a Dvs.

4 Vino în magazinele MATRIX. Vezi aici adresa magazinelor.
Unde achit creditul?

Microinvest
:

orice filială Victoriabank
orice filială Fincombank
orice filială Microinvest

Easy Credit:

orice filială Victoriabank
terminal de plată Qiwi
orice filială Easy Credit

Credit rapid:
orice filială Mobiasbancă
orice filială Eximbank