Internet magazin MATRIX.MD

Postari Recente Postari Recente

16/03/2018
de către Administrator MATRIX
Camera Foto Polariod

Aparatul este produs de compania Impossible Project, sub brandul Polaroid Originals

Dupa ce multi ani s-a bucurat de un real succes, aparatul Polaroid, care printa poze pe loc, a disparut de pe piata. Ultimul a fost produs in urma cu 10 ani, iar cu 9 ani in urma nu au mai fost fabricate nici filmele pe care le foloseau aceste gadgeturi. Acum, Impossibile Project anunta lansarea aparatului Polaroid OneStep 2, ideala pentru nostalgicii pozelor instant, dar nu numai.
Aparatul costa 99 de dolari si poate fi deja precomandat. Va fi ajunge in magazine pe 16 octombrie, scrie The Verge. Desigur, camera nu este una foarte moderna, nici nu a fost gandita sa fie astfel. Are insa timer, blitz si poate fi incarcata prin USB, deoarece are baterie reincarcabila. Aparatul analog este mai performant decat originalul OneStep, avand lentile mai bune si este mai usor de folosit, spun reprezentantii companiei. Impossible Project va lansa si filmele necesare pentru acest aparat, toate sub numele Polaroid Originals.
Vor fi lansate de asemenea si filme pentru alte tipuri de camera foto, printre care Polaroid SX-70, Spectra si primul OneStep, Polaroid 600, produs in 1977.
OneStep 2 functioneaza cu doua tipuri de filme: i-Type si 600.