Internet magazin MATRIX.MD

Retunări

1Mărfurile sunt ambalate cu atenţie în ambalaj original (produsele vândute sub formă de seturi ar trebui să fie returnate în seturi).

2Completați o cerere de returnare atașată la comandă.

3Atașați o copie a cecului, unde este menţionată metoda de rambursare ( prin transfer în contul bancar).

4 După ce a-ţi trimis coletul, vă rugăm să ne informați , prin expedierea unui e-mail la matrix@matrix.md.

Returnarea produselor Clientul are dreptul de a returna produsele( Produsul poate fi returnat în cazul în care nu a fost utilizat, nu au folosite proprietățile de consum, nu a fost deteriorate etichetele de fabrică și aspectul său de vânzare) în termen de 14 zile (paisprezece) calendaristice din momentul livrării mărfii reale de la Vânzător.
În ambalajul original cu toate accesoriile și consumabilele aferente (dacă este cazul, inclusiv manuale, cd/dvd-uri, etc);
Fără a reprezenta urme de uzură, modificare sau consum atât în cazul produselor cât și ale accesoriilor sau/și consumabilelor ce însoțesc produsele returnate;

Pentru a returna produsele, clientul trebuie să prezinte documentele care dovedesc faptul și condițiile de cumpărare , și cererea completată pentru returnarea bunurilor.

Returnarea bunurilor pot fi acceptate în cazul descoperirii unor defecte, legate de incapacitatea îndeplinită a comenzii, făcută de Vânzător ":
Dacă nu ești complet mulţumit de produsul cumpărat, întoarce-l înapoi la magazin împreună cu toate accesoriile standart din set și alegeți un alt produs după placul tău sau ia-ţi banii inapoi. Atenție, produsul înapoiat nu trebuie să conțină zgârieturi, urme de intervenție sau alte defecte vizibile atât la nivel vizual cât si funcțional. Este obligatoriu să aduci bonul fiscal și produsul în ambalajul original si nedeteriorat .

Pentru a returna bunurile, trebuie să prezentaţi documentele care dovedesc faptul și condițiile de cumpărare a produsului, și completați cererea pentru returnarea bunurilor.