Internet magazin MATRIX.MD

mBot v 1.1 - Blue (Bluetooth Version)

Pret magazin: 2919 lei
2279 lei
168 lei lunar / 24 luni
Avans 0 lei
Reducere: 640 lei
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Descrierea acestui produs

Ce e mBot?

Cadoul perfect pentru copii!
mBot este un produs inovativ și complet, all-in-one pentru a te putea bucura de experiențe practice și interactive în procese precum programare, electronică și robotică. Funcționează prin conexiune cu computerul personal prin Bluetooth sau cu ajutorul variantei 2.4G care utilizează conexiunea wi-fi. Ușor de asamblat și de folosit, mBot îți oferă posiblități infinite pentru a beneficia de un program educativ de tip STEM.
Un robot programabil, ideal pentru oricine este pasionat de construcție de roboți și coding. După ce este asamblat, mBot poate fi programat de pe PC sau tabletă și astfel oferind posibilitatea de a experimenta orice idee creativă într-un mod practic care va fascina atât viitori inventatori, cât și amatorii dornici să afle mai multe despre lumea construcției și programării de roboți.

Beneficii noi – sistem de siguranță pentru copii
mBot este dotat cu un înveliș destinat pentru a proteja nucleul de control. De asemenea, protecția este gândită special pentru a media lumina provenită de la LED și a proteja ochii copiilor.

Compact și complex într-un singur prototip
Kitul conține 38 de elemente pentru asamblare, cu o durată de construcție de cca. 10 minute și porturi RJ25 multicolore pentru a facilita efectuarea legăturilor și a cablării.

Programare grafică

Programarea de tip drag-and-drop în software-ul pentru mBot oferă soluții eficiente pentru învățarea programării și controlului prototipului într-un mod vizual și care să ofere utilizatorului multiple variante pentru funcțiile ce pot fi explorate.

Fii practic Fii un mester iscusit

Construiti-va propriul robot educativ prin simpla asamblare a 40 de parti componente/elementate special proiectate cu ajutorul instructiunilor pas cu pas


Cadoul educativ perfect de sarbatoriAlege blocurile necesare si dezvolta-ti
propriul program

Codificarea a devenit o limbaj modern pentru a-si exprima ideile, pentru a inspira originalitatea copiilor, ajutind in acelasi timp la dezvoltarea gindirii logice. Software-ul nostru de programare este alcatuit din blocuri grafice Drag and Drop colorate si modulare. Astfel, copiii ce utilizeaza acest model de robotel educativ, se pot simti acum realizati si impliniti atunci cind pot programa cu usurinta mBot-ul fara a scrie coduri si limbi dificile.

Controlul robotelului compatibil cu Smartphone / Tablet
Aflati din fisierul de mai jos, cum sa introduceti codul oriunde ati merge cu aplicatia de programare Makeblock, disponibila atit pe smartphone-uri, cit si pe tablete.

Controlul robotelului compatibil cu MAC / PC Descktop/ Laptop

Utilizatorii de calculatoare pot invata repede programarea prin mBlock, un software bazat pe Scratch 2.0 si ar putea transforma blocurile ca coduri in limba C. Mbot-ul nostru sprijina de asemenea, APP Inventor, care permite copiilor sa-si controleze mBot-ul cu APP-urile lor Android create automat.Nu exista limite pentru imaginatia ta

Exista modalitati nelimitate de a juca cu mBot. Cu peste 500 de piese standardizate de la platforma noastra Makeblock, sunteti permanent incurajati sa va dezvoltati propriul mBot personalizat! Ne place sa va ajutam sa deveniti un inventator curios!Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.