Internet magazin MATRIX.MD

12/04/2017
de către Administrator site

Moldova ITC Summit 2017 - evenimentul anului in IT

Asociatia Nationala a Companiilor din Domeniul TIC in colaborare cu Ministerul Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor a organizat pe 30.03.2017 cea de-a VIII-a editie a evenimentului “Moldova ICT Summit”, intr-un format absolut nou, in incinta Centrului de Excelenta in domeniul TIC Tekwill.

Moldova ITC Summit este considerat a fi cel mai important eveniment al anului din industria IT.
Eveniment ce a reunit parti cointeresate si participanti precum guvernul Republicii Moldova, Companii TIC, Companii de investitii, Profesionisti IT si Experti europeni de rang inalt cu suportul tehnic al Companiei MATRIX. Astfel au fost inscrisi peste 600 de participanti, 45 de speakeri dintre care 23 de peste hotare.Scopul organizarii acestui eveniment a fost de a inlatura barierele existente din industria IT, stimularea inovarii acesteia la toate nivelurile pe plan national dar si continuarea cresterii competivitatii sectorului TIC al Republicii Moldova.

Astfel in cadrul Moldova ITC Summit au fost puse in discutie cele mai actuale subiecte si teme din domeniu IT cu prezentarea experientelor de top ai specialistilor nationali si internationali. Fapt ce a identificat solutiile referitoare la tendintele si provocarile cu care se confrunta industria TIC atit la nivel global cit si la nivel de tara.

Evenimentul a derulat pe etape in 3 sesiuni principale:
* ICT Dezvoltare
* ICT Start-Up
* ICT EducatieCea mai interactiva sesiunea din cele 3 menionate a fost ICT 4 Educatie.
Este o directie specială, care a pus accentul pe aspectele privind tehnica digitala si cele mai noi soluții în domeniul educatiei prezentate in intreaga lume si in Moldova. In cadrul acestei sesiuni, au fost prezentate cele mai recente oferte educatională si parteneriate de succes care sunt deja incepute.
Un rol major in procesul de organizare a celui mai important eveniment din industria IT la avut compania MATRIX. In cadrul Moldova ITC Summit 2017, MATRIX a asigurat evenimentul cu cele mai noi produse din domeniul IT si anume Printere 3D de ultima generatie.Iar participantii evenimentului au avut posibilitatea de a le testa direct in incinta Centrului de Excelenta Tekwiill.

Modele de printere 3D prezentate:
1 Printer 3D Makerbot Replicator +
2 Printer 3D Makerbot Replicator Z18 Large
3 Formlabs 3D Printer Form 2

Despre caracteristicile unicale ale printerelor 3D, modul de utilizare si performantele acesteia, MATRIX, a invitat la eveniment pe Josef Dunne - Anglia, Champion Prints 3D printing.

Daca sinteti in cautarea unui astfel de printer 3D, acum MATRIX te ajuta sa gasesti modelul potrivit, din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, pret si calitate.
Pentru detalii printere 3D: (+373) 79 597 995

Cele mai populare produse