Internet magazin MATRIX.MD


1 Urmarirea comenzii plasate pe web site-ul www.matrix.md

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.

2 Modalitati de livrare

Pe www.matrix.md este posibil sa plasezi comanda la orice ora, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Cand faci o cumparatura la MATRIX, poti sa alegi optiunea de livrare dorita.

Livrare prin curier (Door-to-door):

2.0 Optiunea de livrare prin curier, e valabila pentru produsele vandute de MATRIX care fac parte din urmatoarele categorii de baza ale meniului web site-ului nostru

2.1 Taxa de livrare in raza orasului Chisinau - este de 49 lei pentru comanda cu valoare mai mica de 499 lei care contin produse vandute de MATRIX.

2.2 Livrarea in raza orasului Chisinau - este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 499 lei care contin produse vandute de MATRIX.
Taxa de livrare este de 69 lei pe comanda indiferent de valoarea comenzii pe teritoriul Republicii Moldova.

2.3 Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova este de 69 lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 1999 lei care contin produse vandute de MATRIX.
2.4 Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare decit 1999 lei care contin produse vandute de MATRIX.

Taxa de livrare mentionata in aceasta sectiune se refera strict la produsele vandute si livrate de catre MATRIX.

Livrare in aceeasi zi

2.5 Daca inregistrezi comanda pe www.matrix.md de luni pana vineri pana in ora 13 :00 si vrei sa facem livrarea in Chisinau, poti opta sa primesti produsele prin curier, in aceeasi zi, cu conditia ca produsul comandat este in stocul magazinului.

2.6 Poti beneficia de acest serviciu daca alegi sa platesti online cu cardul sau la primirea comenzii, curierului. Daca platesti cu cardul, plata trebuie sa se inregistreze ca sa iti putem livra comanda in aceeasi zi.

2.7 Doar anumite produse pot fi livrate in ziua inregistrarii comenzii. Produsele de mari dimensiuni nu pot fi livrate in ziua inregistrarii comenzii.
2.8 Acest serviciu este disponibil doar in Chisinau


Livrare Express in 3h

2.9 Acum putem sa iti livram comanda prin curier chiar si in trei ore, livrare valabila pentru produsele care sunt pe stoc.
3.0 Cand alegi aceasta optiune de livrare, poti plati cuierului la livrare sau online cu cardul. Daca platesti cu cardul, odata ce plata este acceptata, pregatim produsele si ti le livram in trei ore.
Produsele de mari dimensiuni nu pot fi livrate in trei ore. Acest serviciu este disponibil doar in Chisinau.

3.1 Ridicare din showroom:
3.2 Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in showroom, le poti ridica imediat, vezi aici adresa showroom-urilor noastre
3.3 Daca produsele nu sunt pe stoc in showroom-ul pe care l-ai selectat cand ai inregistrat comanda, te vom anunta pe email sau vei fi telefonat, pentru a fi informat cand acestea vor ajunge in showroom ca sa treci sa le ridici.
3.4 Livrarea in showroom se face gratuit. Daca ai platit deja comanda inainte sa vii sa o ridici (cu cardul online), te rugam sa ai actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele.