Internet magazin MATRIX.MD
Preț
lei  –  lei
  • 1549lei
  • 9899lei
Brand
Suprafata activa
Niveluri de presiune creion
Viteza de citire (Pen)
Rezolutie
Culoarea

Tabletă grafică

Exprima-ti talentul, dorinta de a crea intr-un pas cu evolutia tehnologica in domeniul grafic. Iar brandul de tableta grafica Wacom, te ajuta in traspunerea rapida si eficienta a gindurilor, ideilor, creatiei tale intr-un mod mai interactiv pe ecranul computerului. Cumpara in credit orice model de tableta grafica Wacom, incepind cu pretul de numai 172 lei / lunar.

Ce este o tabletă grafică?

Tableta grafică Wacom este un nou pas al evoluției tehnologice în domeniul grafic. Aceasta permite transpunerea oricăror tipuri de creații manuale pe ecranul computerului personal, find destinată pictorilor, designerilor, celor dornici de o experiență nouă sau celor care au tendința de-ași dezvolta abilitățile de pictor.

Tableta grafică înlocuiește funcția de monitor al calculatorului. Suprafață specială, tactilă ce interacționează cu pixul Stylus permite crearea imaginilor, a portretelor inspirate,efectuarea manuală sau conturarea desenelor bine gîndite, realizarea semnăturilor electronice precum și introducerea acestora în formatul digital prin intermediul conexiunii directe cu Laptop/Desktop PC.

In procesul de creare, importanța majoră o are Pixul Stylus.Stylus transmite impulsuri prin intermediul cărora tableta primește informații corespunzătoare despre prezența pixului pe poziția respectivă. Pixul poate reacționa pînă la un nivel de apăsare 2048 și o viteză de 200 pps aceste performanțe fiind suficiente în obținerea rezultatului conform așteptărilor.

Și pentru că deja poți desena cu un creion pe hîrtie, lucrul cu tableta grafică pare a fi simplu dar creativ explorîndu-ți la maxim potențialul de muncă.

Cumpără acum tableta grafică dorită, în rate, cu livrare gratis și la cele mai avantajoase condiții.