Internet magazin MATRIX.MD

Cumpara in credit orice produs pe termen de 24luni si cu 0lei avans initial!

Ai dori sa cumperi un produs nou dar nu dispui de suma neceara?! In internet magazinul MATRIX.MD ai posibilitatea de a cumpara rapid si sigur orice produs in rate cu valoarea mai mare de 1000lei, cu 0lei avans initial in prima luna si pe termen de pina la 24 luni.
Daca doresti sa cumperi in rate fie laptop sau telefon, calculator pc sau tableta, imprimante sau produse periferice - ai nevoie sa ne expediez doar copia la buletin si iar cererea de creditare va fi completata si expediata de catre consultantii nostri.

Modalitatile de a realiza cumparaturi online in credit:

1 Cumpara intr-un click

Alege produsul care doresti al cumpara apoi acceseaza butonul "Cumpara acum" . Vei fi telefonat de catre consultantul nostru in cel mai scurt timp, cu mai multe detalii despre produs si conditii de creditare.

2 Plaseaza online cererea de creditare pentru un produs

Alege produsul care doresti al cumpara in credit apoi acceseaza butonul "Solicita credit".
Pasul urmator bifati termenul de creditare 6,10,12,18 sau 24luni si plaseaza cererea de creditare. Expediati in chat copia buletinului Dvs iar managerii nostri vor completa si vor expedia cererea de creditare catre companiile de microfinantare Easy Credit si Microinvest.

3 Telefoneaza-ne
Ia legatura cu unul din consultantii nostri 079 223 666 referitor la produsele care doriti a le procura online. Consultatul va oferi toata informatia necesara despre produs si conditii de creditare.

4 Va invitam in magazinele matrix pentru a realiza cumparaturile in credit,cu copia de buletinul.