Internet magazin MATRIX.MD

F&D W18BT Swan (Portable, White, 2W RMS(2"), 60-20KHz, 70dB, Bluetooth, Li-Ion battery, Handsfree)

Pret magazin: 963 lei
400 lei
51 lei lunar / 24 luni
Avans 0 lei
Reducere: 563 lei
W18BT_Wh
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Brand:
F&D
Culoarea:
White
Tip Difuzor:
Portable
Banda de frecventa:
60-20KHz
Material:
Zinc alloy
Rata nivelului de zgomot (dB):
  • 70
Dimensiune satelit:
2"
Dimensiuni:
  • 109x109x112
Dimensiune subwoofer:
-
Greutatea (g):
530
Caracteristici difuzor:
Hand-free incoming call
Putere (W):
2

Descrierea acestui produs

Boxa portabila F&D Swan este un difuzor portabil bluetooth portabil modern cu baterie încorporată. Designul unic al difuzorului portabil și un set de specificații tehnice l-au făcut una dintre cele mai bune soluții de cadou pentru bărbați și femei.
Panoul de control Touchpad, dispozitivul de suport vocal, abilitatea de a primi apelurile primite folosind coloana - nu toate avantajele F & D Swan. Cea mai nouă versiune Bluetooth 4.0 oferă o conexiune de calitate la aproape orice dispozitiv care are suport Bluetooth. Timpul în modul de redare a muzicii este de 6-8 ore Oriunde te-ai afla pe plaja, oras sau in oficiu boxa portabila F&D W18BT Plastic Swan, e alegerea perfecta destinata spre savurarea pieselor indragite la cele mai inalte frecvente. Interesant e faptul ca design-ul unic acestei boxe W18BT a fost inspirat din formele unei lebede. Deci la pretul de doar 569lei, ai parte de boxa portabila cu conexiune bluetooth, rata de zgomot 70 dB si putere 2W. Mereu vei fi in voga cu acest model de boxa si datorita faptului ca aceasta isi schimba in permanenta culoarea. Cumpara online produsul dat, cu livrare directa la domiciliu si garantie 1an.

Redarea sunetului la o distanță de 10-15 m față de sursă.
Built-in baterie oferă 6-8 ore de sunet.
Touch panoul de control.
Dispozitiv de asistență vocală.
Sistem încorporat de microfon hands-free (ca difuzor pentru apeluri) cu control al volumului.
Tehnologia de reproducere a basului profund și saturat cu dimensiuni mici ale carcasei

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.