Internet magazin MATRIX.MDFiecare produs prezentat mai jos, reprezinta o parte a proiectului MATRIX.MD. Echipa MATRIX dispune de toate instrumentele, caile si resursele necesare pentru a asigura cu produse fie IT, educationale sau industriale orice companie din Moldova, indiferent de domeniul de activitate.
Datorita experientei noastre de peste 15ani, putem afirma cu certitudine ca orice proiect initiat in parteneriat cu MATRIX.MD va fi unul de succes, deoarece asiguram livrarea la timp a produselor importate, oferim cele mai avantajoase conditii de parteneriat, oferim suport tehnic.
Daca esti persoane fizica sau juridica, reprezinti o instituie de stat sau o companie privata si ai nevoie de suportul logistic al companiei MATRIX.MD - adreseaza-te 079597995. PS: livram produse din orice colt al lumii.

Proiect OzoBot - robotel educational

Indiferent daca sunteti un inginer cu experienta sau un copil, Robotelul Ozobot poate fi la fel de distractiv sau interesant pe masura ce il faci. Simplu si intuitiv de folosit pe de o parte dar foarte programabil si complex pe de alta parte – astfel ca exista ceva pentru fiecare tip de creator.
Ozobot – este un robotel educativ destinat in special copiilor 6+, ce include 25 activitati de studiu STEAM. Acesta tip de robot este dotat cu o serie de caracteristici interactive: coduri de culori, conectivitate cu telefon, tableta dar si programare avansata – toate fiind destinate pentru dezvoltarea creativitatii copiilor, imaginatiei dar si a abilitatilor de programator.

- Codurile de culori – datorita senzorilor speciali, robotelul Ozobot poate identifica orice tip de culoare, astfel ca este pregatit 100 la suta a urma traseul creat de catre tine, sa-si modifice culorile dar si sa cante.- Conecteaza Ozobot-ul la telefon sau tableta si oferai direct robotelului, indeplinirea celor mai neobisnuite sarcini, organizeaza diverse competitii, curse la viteza cu micii tai prieteni. - Robotelul Ozobot poate fi programat de la calculator, tableta pc sau telefon prin intermediul aplicatiei OzoBlocky, astfel ca chiar si cele mai neobisnuite idei acum le poti transforma in realitate.