Internet magazin MATRIX.MDAduceti mai mult dinamism si un nivel de interactivitate sporit prezentarilor sau cursurilor pe care le sustineti! Folosind o tabla interactiva, veti transforma spatiul de lucru intr-un mediu de pregatire foarte dinamic.
Tablele interactive dispun de un sistem profesional interactiv, de tip touch, special conceput pentru mediul educational sau business. Se utilizeaza foarte simplu, prin conectarea USB cu un computer si un videoproiector, imaginea fiind proiectata pe tabla interactiva.
Cursurile predate vor deveni mai eficiente si interesante pentru elevi sau studenti! Veti avea posibilitatea de a face completari direct pe documentul deschis in diverse programe sau orice alt fisier - tehnologia inteligenta face posibila rularea oricarei aplicatii prin simpla atingere a tablei cu orice obiect, chiar si cu degetul, functiile mouse-ului vor fi realizate cu degetul. Pur si simplu veti putea controla aplicatiile computerului direct de pe suprafata unei table interactive.
Prezentarile dumneavoastra pot fi inregistrate in timp real, salvate, printate si trimise pe e-mail pentru a putea fi vizualizate sau editate ulterior. Flexibilitatea oferita de modelele de table interactive face posibil importul fisierelor media. Alegeti si comandati modelul potrivit nevoilor dumneavoastra!
Faptul ca elevii asimileaza informatiile predate mult mai usor prin utilizarea metodelor interactive nu mai este de mult un secret. Educatia digitala este prezenta, deja, in invatamantul moldovenesc si din ce in ce mai multe institutii de invatamant aleg sa-si doteze salile de clasa cu echipamente interactive pentru studii. Tabla interactiva este, de departe, tehnologia preferata pentru educatia digitala.
Peste 100 de sali de clasa la nivel national sunt dotate cu table interactive de Brand Hitachi sau SmartBoard oferite de echipa noastra MATRIX, iar parte din institutiile de invatamant care ne-au ales sunt: scolile primare, liceele si gimnaziile, institutiile universitare dar si bibliotecile din tara.


Cum sa nu pierdeti timp, cum sa nu pierdeti bani!

Vi s-a intamplat sa achizitionati echipamente pentru clasa sau software educational si sa nu aveti suportul necesar pentru utilizarea acestora? Fiind in contact permanent cu profesorii care s-au confruntat cu aceasta situatie, dorim sa preintampinam cazul in care si dumneavoastra ati putea fi pus intr-o asemenea ipostaza. De aceea:

  • va oferim resurse educationale pentru utilizarea acestora pe tabla interactiva
  • consultantul nostru in educatie digitala realizeaza instruirea profesorilor pentru utiizarea tablei interactive si va ofera suport de fiecare data cand aveti nevoie
  • venim in unitatea dumneavoastra de invatamant si instalam tabla interactiva.Tabla interactiva Hitachi F-TRIO-77S

Potential nelimitat pentru Inspiratie. Tabla interactiva FX-TRIO-77S reprezinta un instrument exceptional, care combina robustetea unei table albe obisnuite cu cea mai recenta tehnologie multi-touch. Conectati FX-TRIO la un computer si un proiector LCD, si controlati toate aplicatiile PC direct pe suprafata ecranului interactiv optimizat de 77 inch.

Atingeti si controlati suprafata robusta optimizataAplicatiile pot fi controlate pe suprafata tablei atit cu degetul, cit si cu un indicator sau creion electronic, in functie de preferinte.

Suprafata robusta optimizata
Invelisul metalic al suprafetei permite utilizarea acesteea ca tabla alba normala fara restrictii:scrieti, stergeti sau atasati magneti, fara riscul defectarii elementelor interactive.
Lucru interactiv in echipa
Implicati audienta in sesiunile de lucru. Datorita tehnologiei multi-utilizator, tabla poate fi controlata de pina la trei utilizatori simultan, usurind lucrul in echipa pe subiecte comune.
Caracteristici principale
• Suprafata cu invelis metalic pentru utilizarea FX-TRIO-77S ca table alba normala
• Posibilitatea dezactivarii modului control cu degetul pentru control absolut cu creionul electronic
• Lucru interactiv in grup de pana la trei utilizatori
• Functii Multi-touch pentru utilizare intuitiva - navigare/ marire/ micsorare si altele
• Suprafata de lucru fara elemente electronice, care va asigura buna functionare chiar in cazul aparitiei zgarieturilor sau stirbiturilor pe tabla
• Digitizor interschimbabil
• invelis al suprafetei cu grad scazut de reflexie, reduce la minim reflexia luminii proiectorului
• 16 butoane pentru acces rapid la functii, din care 14 sunt personalizabile
• Sistem de prindere imbunatatit - pentru o montare facila
• Metode multiple de control - cu degetul, cu indicatorul sau creionul electronic
• Creionul electronic fara fir incorporeaza trei butoane laterale pentru emularea completa a mouse-ului

 Interfata: USB 1.1 (compatibil USB 2.0)
 Tehnologie control: Sistem de senzori de imagine IR
 Dimensiuni suprafata(mm): 1573 x 1180 mm
 Acuratete:1.5 mm
 Rezolutie: 0.05 mm
 Viteza de raspuns: 100 puncte/sec
 Constructie / Suprafata tabla: Lemn & EPS / otel vopsit
 Dimensiuni(mm):1890 x 1550 mm
 Greutate: 24 Kg
 Altele:Indicator telescopic inclus
 Creion electronic (optional)Ai nevoie de o tabla interactiva fie pentru educatie sau business adreseaza-te specialistilor MATRIX.MD: 079597995