Internet magazin MATRIX.MD

TP-Link TL-ANT2414B, Wireless Antenna, 2.4GHz, 14dBi, N-type connector, Outdoor, Yagi-directional

Pret magazin: 953 lei
928 lei
84 lei lunar / 24 luni
Avans 0 lei
Reducere: 25 lei
TL-ANT2414B
Concretizează la consultanți, disponibilitatea produsului în stoc
+

Caracteristici

Brand :
TP-Link
Castig:
14dBi
Conector:
N Female
Frecventa:
2.4GHz
Montare:
Pole Mount/Wall Mount
Polarizare:
Linear, Vertical
Radiatie:
Yagi-directional

Descrierea acestui produs

TL-ANT2414B este o antenă direcţională care operează în banda de 2.4GHz şi asigură un câştig de 14dbi, sporind considerabil aria de acoperire şi calitatea conexiunii wireless. Antena dispune de un conector N female, asigurând o amplă compatibilitate cu majoritatea echipamentelor wireless. De asemenea, designul său rezistent la intemperii asigură o funcţionare la parametri normali în cadrul soluţiilor wireless de exterior, în condiţii solicitante.
Bucuraţi-vă de beneficiile conexiunii wireless pe distanţe extinse şi de rate de transfer superioare pe întreaga arie de acoperire wireless în exterior. Nu necesită configurare sau instalare software.
Uşor de utilizat
Instalarea TL-ANT2414B este simplă şi intuitivă. Această antenă este compatibilă cu cele mai multe dispozitive wireless existente pe piaţă care dispun de antenă externă detaşabilă (access point, router, bridge şi adaptoare de reţea).

Atentie

Daca ati gasit erori sau inadvertente in descrierea marfurilor, va rugam scrieri-ne: http://matrix.md/opinia-ta-conteaza
Atentie: Va rugam sa verificati informatia despre produs si specificatiile exacte, disponibilitatea si pretul acestui produs de la consultantii companiei noastre prin chat/telefon. Aspectul produsului, accesoriile si specificatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila de catre producator / vanzator.