Internet magazin MATRIX.MD

Fiecare produs prezentat mai jos, reprezinta o parte a proiectului MATRIX.MD. Echipa MATRIX dispune de toate instrumentele, caile si resursele necesare pentru a asigura cu produse fie IT, educationale sau industriale orice companie din Moldova, indiferent de domeniul de activitate.
Datorita experientei noastre de peste 15ani, putem afirma cu certitudine ca orice proiect initiat in parteneriat cu MATRIX.MD va fi unul de succes, deoarece asiguram livrarea la timp a produselor importate, oferim cele mai avantajoase conditii de parteneriat, oferim suport tehnic.
Daca esti persoane fizica sau juridica, reprezinti o instituie de stat sau o companie privata si ai nevoie de suportul logistic al companiei MATRIX.MD - adreseaza-te 079597995. PS: livram produse din orice colt al lumii.


Facial recognition and movement sensor (Xbox One Kinect sensor)
Acum nu mai e nevoie sa ai o telecomanda in mana pentru a juca pe Xbox,
cel mai noul model Xbox One Kinect sensor ofera posibilitatea de a controla jocurile gaming utilizind corpul, vocea si gesturile. Toate aceste noutati reprezinta rezultatul dotarii Kinect sensor cu o se camera HD de 1080p, o tehnologiei avansata in infrarosu dar si o matrice de micofon cu izolatie fonica ce asigura precezia maxima in captarea sunetului si a miscarilor.

Kinect permite sa contectati televizorul sau chiar sa faceti apeluri pe Skype in formatul HD cu ajutorul vocei. Iar aplicatia Twich te ajuta sa inregistrezi sau sa distribui live, performante tale din jocurile gaming.
079597995