Internet magazin MATRIX.MD

Postari Recente Postari Recente

28/11/2017
de către Administrator Site

18.11.2017, in cadrul primului eveniment national “SumoBot Challenge Moldova 2017”,

compania MakeBlock a fost unul din sponsorii generali a evenimentului care este directionat catre dezvoltarea abilitatilor creative si ingineresti, a imaginatiei dar si insurirea cunostintelor noi de programare robotica.

“SumoBot challenge Moldova 2017” – a adunat un numar de 64 ehipe, ce au venit din diferite localitati ale tarii cu scopul de asi prezenta creatiile realizate timp de cateva luni si a determinat care robotei este cel mai bun SumoBot.

Reiesind din faptul ca deja mai bine de 1 an, echipa MAKEBLOCK depune un maxim efort pentru a dezvolta robotica educationala in scolile din tara, si de aceasta data MAKEBLOCK a oferit cadou celor 4 echipe castigatoare cate un robotel educativ Mbot.

- Ce este Mbot?
Mbot - este un produs inovativ si complet, all-in-one pentru a te putea bucura de experiente practice si interactive in procese precum programare, electronica si robotica. Functioneaza prin conexiune cu computerul personal prin Bluetooth sau cu ajutorul variantei 2.4G care utilizeaza conexiunea wi-fi. Usor de asamblat si de folosit, mBot iti oferă posiblitati infinite pentru a beneficia de un program educativ de tip STEM.

- Vezi aici mai multe detalii robotel Mbot: http://matrix.md/mbot-v-1.1-blue-bluetooth-version...